lauantai 30. elokuuta 2014

Kohti Ironman Kalmaria

Ensi kesän kisakalenteri alkaa olla raameiltaan valmiina J

Pitkään mielessäni pyörinyt triathlonin ”kuninkuusmatka” on nyt askeleen lähempänä! Eli alan valmistua elämäni ensimmäiseen Ironman-kilpailuun! Triathlonin täysmatkalle; 3,8km. uintia, 180km. pyöräilyä ja päälle maraton 42,2km. Tavoitteena on ensisijaisesti tietysti maaliin pääsy!
 

Muuten kisakalenteri rakentuu Mallorcan IM-puolimatkasta toukokuussa, Himoksen SM-pikamatkasta kesäkuussa sekä Joroisten SM-puolimatkasta heinäkuussa. Joten hyvä kisaprässiä tiedossa ennen elokuun IM- Kalmaria.

Parin viikon kuluttua Lost in Kajaani seikkailu-urheilukilpailun jälkeen vietetään muutama viikko huilia harjoittelusta. Käyn tuolloin mm. nielurisaleikkauksessa, jotta ensi talvena säästyisin jatkuvalta kurkku kipuilulta jota on pari talvea podettu.

Sävelet ovat siis selvillä eli lisää treeniä, kovempaa treeniä, painoa pois, voimaa lisää, hapenottokykyä paremmaksi ja kohti Kalmaria J Koutsina jatkaa Väisäsen Katja ja luotto valmentajaan on kova vaikka itsehän minun se käytännön ”työ” on tehtävä! Mutta sehän on kivaa!!!
Kunnon tavoite tuo mukavasti vipinää tekemiseen J
Mukavia syystreenejä!
t. Anu



 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti