tiistai 13. marraskuuta 2012

Veri vetää!



Tästä lajista ole nähnyt unta useasti viime aikoina. Hiihtolenkillä olen ampumapenkan kautta hiihtäessä tuntenut pienen kirpaisun rinnassa. Laji kutkuttaa, houkuttaa ja kiinnostaa edelleen, joten tuumasta toimeen. Jos jostain niin paljon tykkää ja sitä suoraan sanottuna himoitsee, niin miksi sitä pitäisi vain haaveilla kun voi TOTEUTTAA!

Edellisen kerrasta onkin aikaa. Täytyy palata tammikuuhun 2010 ja Kauhajoen SM-kisoihin, jossa voitimme naisten viestikullan selkeällä erolla OHS:lle. Itse olin tuolloin aloittamassa viestin ja Maaret Mattila sekä Tiia Pökkä pitivät värit kärjessä myös seuraavilla osuuksilla - aina maaliin saakka.

Anu, Tiia ja Maaret, Kauhajoen SM-viestikulta kaulassa!

Asetta en ole tuon jälkeen käyttänyt, mutta en ole hennonut myydäkkään sillä tuo kutkutus lajiin on kuitenkin koko ajan muhinut tuolla jossain solujen pohjalla. Nyt se nousi todellisena pinnalle ja uskon, että ei hevillä häviä! Uskoisin enemmänkin innon vain lisääntyvän, kun pääsee taas lajia konkreettisesti toteuttamaan. Osumat voi olla vähän hakusassa, asento hukassa ja penkkatyöskentely hidasta... Harjoittelua vaatii todenteolla, jotta homma saadaan edes kohtalaiseen pakettiin. Hiihtäminen aseen kanssa on varmasti alkuun outoa ja jopa raskasta. Sillä olenhan tottunut nyt suksimaan ilman selässä keikkuvaa 2,5kg.n asetta. Edelliset kansalliset ampumahiihtokilpailuni ovat vuodelta 2009 eli vuonna 2010 hiihdin vain nuo Kauhajoen SM-kilpailut. 

Edellisissä kansallisissa Himangalla kevät talvella 2009.
Jännityksellä jään itsekkin katsomaan mitä tästä tulee eli uskallanko jo tulevana talvena pukea ampumahiihtokisoissa numeron rintaan vai keskitynkö edelleen vain sinne pitkiin hiihtoihin ja talviseikkailuihin. Toki eivät ne kuitenkaan täysin ohjelmasta pois jää, kävi tässä ampumahiihdon "come back.ssa" miten tahansa, sillä ampumahiihdon kansallisia on Suomessa melko vähän ja keskittyvät tuonne Keski -ja Eteläsuomi akselille eli perheelliselle liian kauas - mutta saahan sitä harrastaa :) Tämä mamma lähtee kolisuttamaan peltiä, toivotaan että etes muutama lätkä kaatuu!

PumPum terveisin, Anu


Ase on tarkistettu ja puhdistettu, sen lepoaika loppu nyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti