keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kesän 2012 kohokohtia

Matkan varrelta…


Kesä 2012 sisälsi paljon uusia aluevaltauksia! Polte kisapuuhiin oli kova, sillä edellisestä kisastartista alkoi olla 1,5v. joka siis tapahtui ennen raskautta. Raskauskiloja oli kesän alussa vielä jäljellä, mutta nehän saivat kyytiä kesän aikana. Syyskuussa elopainoa oli jo vähemmän mitä raskauden alkaessa. Kesän koostetta seuraavassa: 


Donniin


Kesän kynnyksellä liityin Oululaiseen naispyöräilyseuraan Team Donna AgileLisätietoja Donnien toiminnasta Facebook-ryhmässä

Finntriathlon 13.7.2012, Joroinen


Innostuin kokeilemaan triathlonia seurattuani sivusta mieheni harrastusta ja Ironman (täysimatka) tavoitetta. Niinpä lähdin rohkeasti elämäni ensimmäiseen triathlonkisaan pikamatkalle (400m. uinti, 20km. pyörä, 5km. juoksu). Triathlon harjoittelu oli ollut varsin vähäistä ja varsinkin uinti. Selvisin kisasta yllättävän hyvin ja positiivisella fiiliksellä J vaikka raskauden jälkeen säännöllisempää harjoittelua oli takana vasta parisen kuukautta. Tästä tämä harrastus tulee jatkumaan!
Tulokset naisten pikamatkasta

Maalisuoralla massa vyöryy, mutta oottakaas kun ensi kesänä ollaan ihan eri "painoluokassa"!

Rakkaat olivat kannustamassa ja mammaa maalissa vastassa J

Kokkolassa


Koko perheen voimin käytiin Kokkolassa toritunnelmia haistelemassa ja mummua sekä pappaa moikkaamassa.

Mummun mansikoita pääsi Jonnekin maistamaan ja hyviä olivat!

Mutta mummun torikahvilassa ei Jonne vielä munkkia saanut, vaikka äippä ja iskä sellaiset nautiskeli :P

Rokua Geopark Challenge, Adventure 21.7.2012


Useita vuosia olin haaveillut debyytistä seikkailu-urheilukisoihin.  Hyvä ystäväni harrastaa lajia ja olin häneltä kuullut paljon mielenkiintoisa juttuja lajista ja kisoista. Starttasimme tälle neitsytmatkalle seikkailu-urheilussa yhdessä mieheni kanssa TriTeam-joukkueella 6h. Adventure-sarjassa. Kaikki meni yllättävän hyvin ensikertalaisiksi, vaikka välineissä ja joidenkin lajien tekniikoissa annoimme varmasti tasoitusta. 
Tulokset Adventure-sarja

Onnelliset maalissa onnellisesti J

Syötteellä


Rokuan skapasta palauteltiin viikko Syötteen maisemista ja treenipaikoista/maastoista nauttien sekä osallistuttiin suunnistuksen 2013 SM-esikisoihin kuntosarjan puolella.

OTC-harjoitustriathlon kisat  1.8.2012, Valkiasjärvi


Oululainen triathlon seura järjesti harjoituskilpailun, joten päätin lähteä toiseen triathlon starttiin tälle kesälle. Nyt ohjelmassa oli pikamatka, hieman muokattuna eli 750m. uinti, 19km pyörä ja 4,5km. juoksu. Uinti sujui yllättävän hyvin vaikka vielä suunnan pitämisessä on aika tavalla harjoittelemista, jotta ei tule turhaa matkaa mutkien kera. Pyörä ei oikein liikahtanut, huomasi että Rokuan seikkailu-urheilukisasta ei vielä täysin ole palautunnut. Juoksu meni suhteellisen hyvin heti, kun oli rytmiin päässyt.

KempeleZMaraton


Kolmas aluevaltaus kesälle 2012. Ensimmäinen puolimaraton. Matkaan lähdin 2h. aikatavoitteella. Juoksu rullasi kepeästi 15km. saakka ja sisulla vedettiin loppuun saakka. Loppu olikin tiukkaa rutistusta, viimeinen 3km. syke paukkui tapissaan! 


Maalisuoralla kaikki irti!

Loppuaika oli 1.58.55. Joten tavoitteen saavutin J




Tuplarogain 1.9.2012, Haukukipudas


Parini Marjo Piirto kirjoitti rogain-kisasta hyvän blogin; Juttu löytyy täältä
Hauskaa oli, Kiitos Marjolle ja Artolle kisaseurasta!


Mitäkä fiilikset?


Kesä meni mukavasti, tuli rentouduttua perheen kesken ja hieman reissattua. Sain hyvin treeni -ja kisa-aikaa! Kiitos puolisolle, mummulle ja papalle, täteille ja ystäville tästä J Syksy (loka-marras-joulukuu) kuluu harjoittelun parissa ja sukset sujautetaan jalkaan heti lumien tultua. Talvella on tiedossa niin hiihto -kuin seikkailukisojakin ja eihän sitä tiedä mitä kaikkea mielenkiintoista haastetta sitä vastaa tulee... Näitä kokemuksia ja kisoja on sitten vanhempana mukava muistella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti